DSC02535
IMG_6105
IMG_9305
DSC03063
TourEiffel
IMG_0760
DSC02966
Baltico5
181
IMG_4707
IMG_4643
IMG_0186
Orcas
IMG_0407
IMG_8250
IMG_6245
IMG_3394
IMG_8350
IMG_6221
IMG_5675
Ons concept

Omdat het de zelfstandige reiziger (en bedrijven) tijd kost om zelf op internet te gaan zoeken, een route te bepalen, het vervoer te kiezen en regelen, de eventuele locale excursies te zoeken en de hotels te vinden, neemt Mijnvakantiecoach.nl graag als je persoonlijke vakantiecoach de organisatie van je reis van je over. Een goede reisvoorbereiding is belangrijk voor een zorgeloos verloop van de reis. Het is wel de bedoeling dat je van je wel verdiende vakantie kunt genieten!

Het betekent concreet dat Mijnvakantiecoach.nl

·         voor je op internet alle koopjes zal proberen te vinden (vluchten, autohuur, internationale hotels...)

·         diensten zoals transfers, accommodatie en activiteiten direct bij locale reisaanbieders en locale direct sellers zal boeken (waardoor het geld daadwerkelijk bij de bestemming blijft)

Van alle losse onderdelen zal Mijnvakantiecoach.nl je eigen persoonlijke tour samenstellen, die precies aan je wensen voldoet. Al je wensen omdat "kan niet" bestaat gewoon niet! Uiteindelijk wordt je reis geen reis uit een gids maar wel je eigen reis op maat!

Door het invullen van het formulier bij Vrijblijfend reisvoorstel  kun je je reiswensen en budget al aangeven. Je hebt dus alles zelf in hand.

1/Een eerste reisconcept helemaal gratis!

Mijnvakantiecoach.nl zal je reiswensen bekijken en zal vervolgens telefonisch of per email contact met je opnemen om elk onderdeel van je reiswensen en budget door te spreken. Vervolgens ontvang je een eerste simpele voorstel dat geheel vrijblijvend is.

2/Een gedetailleerd reisvoorstel voor maar 120.00 EUR (+21% BTW indien toepasselijk)!

Als je beslist de voorbereiding van je reis door Mijnvakantiecoach.nl te laten verzorgen, dienen er opdrachtkosten ter hoogte van 120.00 euro (+21% BTW indien toepasselijk) betaald te worden. Pas als alles duidelijk is en de opdrachtkosten zijn overgemaakt op onze rekening, ontvangt u een gedetailleerd reisvoorstel. Het schema wordt per e-mail verstuurd zodat u het op uw gemak door kunt nemen. Voor groepen gelden afwijkende opdracht- en bemiddelingskosten.

3/ Boeken met Mijnvakantiecoach.nl

En daarna? Je hebt vervolgens twee keuzes:

► u beslist uw reis niet door Mijnvakantiecoach.nl te laten voorbereiden, dan heeft u alleen 120.00 euro (+21% BTW indien toepasselijk) betaald voor een uitgebreide reisvoorstel waarin veel ideeën te vinden zijn!

 of u bent tevreden met onze reisvoorstel en u beslist de reis verder door Mijnvakantiecoach.nl te laten voorbereiden. Ter informatie: de opdrachtkosten worden later met de bemiddelingskosten verrekend.

Aanpassen reisschema: u kunt rustig wijzigingen en/of aanvullingen aanbrengen. Mijnvakantiecoach.nl verwerkt deze wijzigingen kosteloos totdat de reis helemaal aan uw wensen en budget voldoet. De definitieve boekingen worden pas gedaan als alle verschillende onderdelen van de reis door u zijn goedgekeurd.

Reis definitief boeken: Om de boekingen daadwerkelijk te kunnen maken, dient u een aanmeldingsformulier in te vullen. Deze wordt per email verstuurd. In dit aanmeldingsformulier dient u het volgende in te vullen:

  • de persoonlijke gegevens van elke deelnemer zoals vermeld in het paspoort (voor-en achternaam, meisjesnaam, geboortedatum, adres, paspoortnummer...).
  • uw creditcardgegevens als u toestemming geeft aan Mijnvakantiecoach.nl om uw creditcardgegevens te gebruiken om in uw naam de boekingen te maken. Om de veiligheid van uw creditcardgegevens te garanderen wordt alleen een gedeelte van de gegevens in het aanmeldingsformulier aangevraagd. De CVC code wordt telefonisch doorgegeven. (zie onze Algemene Voorwaarden voor de bescherming van uw gegevens)

OF u kiest voor een betaling door MijnVakantiecoach.nl (mits door ons goedgekeurd). Dan worden de bedragen van deze boekingen als "Doorbelastenkosten" aan de klant doorbelast. Het bedrag kan wel afwijken wegens valuta koersen als de boekingen niet in euros zijn. Deze dienen per omgaande betaald te worden. 

 

In beide gevallen, ontvangt u altijd een boekingsbevestiging voor elk reisonderdeel op het boekingsmoment met daarbij een prijsoverzicht. Zo kunt u altijd het boekingsproces volgen en de afgeboekte bedragen van elk onderdeel controleren.

 

Belangrijke informatie: De klant dient bewust te zijn dat alle reisdiensten die geboekt worden voor zijn/haar reis zijn helemaal los van elkaar. Er gelden dus alleen de voorwaarden van de betreffende aanbieder. Vervolgens kunt u niet beroep maken op Richtlijn (EU) 2015/2302 voor pakketreizen.

 

Reisbescheiden:  Zodra alle boekingen gemaakt zijn, ontvangt u een factuur voor de bemiddelingskosten van Mijnvakantiecoach.nl. Op de factuur worden de opdrachtkosten met de bemiddelingskosten verrekend. Pas als het totale factuurbedrag per overboeking is voldaan, ontvangt u alle reisbescheiden: dat zijn alle e-tickets en overige e-bevestigingen voor elk reisonderdeel van uw reis. U bent dan ook klaar om op vakantie te gaan!

4/ Bemiddelingskosten:  Onze bemiddelingskosten bedragen (onderstaande bedragen zijn exclusief BTW) 

Bemiddelingskosten 1 MVC 01 01 2022

Bemiddelingskosten 2 MVC 01 01 2022 

Gratis reisonderdelen 

Voor elk gratis onderdeel die Mijnvakantiecoach voor u gaat boeken dient er 2.50 eur per persoon bemiddelingskosten betaald te worden

 

Groepen en zakelijke boekingen

Voor groepsreizen met meer dan 12 deelnemers of zakelijke boekingen kunt u het beste direct met ons contact opnemen voor eventuele kortingen.

LET OP: BTW op bemiddelingskosten

voor alle reizen buiten de EU met vluchten geldt het 0% BTW tarief voor Nederlandse, EU en buiten EU klanten.

Voor alle reizen buiten de EU zonder vluchten geldt het 21% BTW tarief voor Nederlandse, EU en buiten EU klanten.

Voor alle reizen binnen de EU met of zonder vluchten geldt een BTW tarief van 21% voor Nederlandse, EU en buiten EU klanten.

 

 

 

 

 

 

MIJNVAKANTIECOACH.NL WENST U EEN FIJNE REIS!